Onze doelgroepen

4 Artikel(en)

per pagina

Horeca en Grootkeuken
Mathijs Hermelink 8 sep. 2016

HorecaGlazen.nl heeft een ruim assortiment professionele keuken apparatuur en tafelgerei voor horeca en grootkeuken. Wij zijn een totaal leverancier voor horeca en grootkeuken en ontzorgen u zo van een lange zoektocht naar een professionele inrichting.

Particulieren en Bedrijven
Mathijs Hermelink 8 sep. 2016

HorecaGlazen.nl is de ideale partner in restaurant inrichting en keuken accessoires voor particulieren en bedrijven. Ons uitgebreide assortiment wordt veelal uit voorraad geleverd, waardoor de het grootste deel van de artikelen binnen 1-3 dagen thuis geleverd kunnen worden.

Verenigingen en Stichtingen
Mathijs Hermelink 8 sep. 2016

HorecaGlazen.nl heeft een ruim assortiment keuken en kantine inrichting voor verenigingen en stichtingen. Onze professionele adviseurs helpen u graag bij de aanschaf van bijvoorbeeld een keuken inrichting van uw vereniging of stichting.

Gemeenten en Instellingen
Mathijs Hermelink 8 sep. 2016

Gemeenten en instellingen vinden alles wat zijn nodig hebben bij HorecaGlazen.nl. Van kantine inrichting en koffiezetapparaten tot friteuses en glazen. Daarnaast heeft HorecaGlazen.nl een professionele klantenservice met deskundig advies vanuit ervaring.

4 Artikel(en)

per pagina

Even geduld...

{{var product.name}}

is toegevoegd aan je winkelwagen
Webshop keurmerk


  • - Snelle levering
  • - Gratis verzending v.a. € 82,- excl. btw
  • - Wij staan achter onze producten en geven een uitstekende garantie
  • Verder winkelen
CONTACT
Post your comment

HorecaGlazen.nl